Kunskapsfrukost: Skapa kontakt, på distans 26/3

Samtidigt som distansarbete på många sätt gjort oss mer effektiva är det även så att många ledare, grupper och organisationer brottas med att bibehålla och utveckla goda arbetsrelationer. Kanske det känns svårare just nu bygga tillit och öppenhet? Kanske uppstår det lätt missförstånd när vi inte längre ses regelbundet?

Välkommen till en virtuell Kunskapsfrukost som ger dig kunskap och inspiration om hur du kan skapa kontakt – på distans. En röd tråd i denna Kunskapsfrukost är NVC (Nonviolent Communication) – en kommunikationsmodell som syftar till att skapa en ömsesidig kontakt mellan människor. Med rötter i humanistisk psykologi bygger NVC på antagandet att drivkraften bakom våra handlingar är människans försök att tillgodose behov. När dessa behov är hörda och bekräftade möjliggörs en gemensam grund för kontakt och samarbete.

Under Kunskapsfrukosten får du ta del av forskningsbaserad kunskap, mångårig erfarenhet och konkreta tips. Självklart finns det också möjlighet att reflektera och dela dina tankar och erfarenheter med andra. Vi kommer att nätverka i mindre grupper online.

Kunskapsfrukosten är kostnadsfri!

Datum: 26 mars 2021

Tid: Kl.9.05-09:55

Var? Zoom

Anmälan: Klicka här för att anmäla dig.