Kunskapsfrukost: Konsten att göra rätt fel, 29/9

Har du någonsin undrat varför det är så svårt att lära sig av sina misstag? Både som person och som organisation? Tänk om det gick att i större utsträckning omvandla misstagen till möjligheter i form av förbättrade prestationer, bättre konkurrenskraft och mer innovation?

Att helt undvika misstag är en farlig utopi. En bättre strategi är att snabbt lära av misstag, bygga psykologisk trygghet och göra smarta experiment . Vi vågar till och med påstå att det är grunden till framgång i en komplex och oförutsägbar vardag.

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till vår spännande Kunskapsfrukost online, där vi denna gång utforskar konsten att göra rätt fel!

Här lär du dig att skilja mellan olika typer av misslyckanden – enkla misslyckanden, komplexa misslyckanden och intelligenta misslyckanden. Du får också tips på konkreta strategier och vanor som du kan använda i ditt ledarskap och i ditt medarbetarskap.

Add Insight är svensk partner till The Fearless Organization grundat av Dr. Amy Edmondson, en av pionjärerna inom psykologisk trygghet, ett klimat där vi känner oss trygga att kommunicera halvfärdiga idéer, säga vad vi tycker och våga berätta om misslyckanden utan rädsla att bli kritiserade.

I Amy Edmondsons nya bok The Right Kind of Wrong ges en grundlig bakgrund till psykologisk trygghet och hur organisationer kan undvika onödiga fel och misstag, designa smarta misslyckanden och lära av alla typer oönskade utfall.

Kom och ta del av forskningsbaserad kunskap, mångårig erfarenhet och konkreta tips. Självklart finns det också möjlighet att dela dina tankar, dilemman och erfarenheter med andra. Vi kommer att nätverka i mindre grupper.

Seminariet är kostnadsfritt

Datum: 21 sep 2023

Tid: 9.00-10:00

Plats: Zoom

Anmälan: Klicka här för att anmäla dig.