Jobba hos oss

Att skapa framgångsrika team är enkelt. Bara du vet hur man gör.

Det är vårt jobb att veta hur man gör. Add Insight utvecklar och levererar skräddarsydd organisationsutveckling med teamet i fokus. Vi hjälper organisationer, grupper och individer att vässa sitt samarbete och tillsammans förbättra både resultat och välmående. 

Vi gör det med syftet att medskapa den värld vi vill leva i. På vägen dit faciliterar vi ledningsgrupper, stöttar i förändring och coachar individer att bli starkare och bättre versioner av sig själva.

Det går bra för Add Insight och vi behöver med fler vassa konsulter till vårt team. Det här är en chans att få ansluta sig till oss. Lär dig allt vi kan och dela med dig av det du har med dig!

 

Teamet

Vi är ett litet effektivt team som känner varandra väl och arbetar mycket tillsammans. Och vi ser det som en av våra största styrkor, även om vi regelbundet genomför våra uppdrag självständigt.

Som teamutvecklare är det viktigt för oss att leva som vi lär. Vi är ett mätbart högpresterande team som avsätter tid för att lära känna varandra och förstå varandras styrkor och värderingar. Vi öronmärker tid för gemensam planering, reflektion, feedback och lärande – och förstås att ha roligt tillsammans. Hållbarhet är viktigt för oss, både avseende planeten och vår eget välmående.

Vi ser fram emot att välkomna någon in i vår gemenskap och är öppna för hur det utvecklar dynamiken. Att arbeta med oss är utvecklande, utmanande och belönande, men inte alltid enkelt. 

 

Rollen

Som senior team- och ledarutvecklare arbetar du i huvudsak med skräddarsydda uppdrag inom intakta sociala system, självständigt eller tillsammans med en kollega. Du är också en aktiv medlem i vårt team, och bidrar med dina styrkor i vårt interna utvecklingsarbete. 

Som underkonsult, vi är alla egna företagare, hos oss har man tillgång till och tar på sig flera olika typer av uppdrag:

 • Teamutveckling av ledningsgrupper, arbetsgrupper och projektgrupper 
 • Ledarutvecklingsprogram
 • Förändringsledning 
 • Utbildning och utveckling inom ledarskap, medarbetarskap, grupp-processer, organisationskultur, kommunikation mm.
 • Återkommande uppdrag knutna till ramavtal hos större företag och myndigheter (t ex Sandvik, Trafikverket, Region Uppsala/Akademiska sjukhuset, ICA) 

Som verktyg för stöd i våra uppdrag använder vi bland annat: GDQ, Lead Forward, Team Quality Survey, Teamr, Belbin TeamSkills.

 

Vad vi erbjuder

Tillgång till bra roliga uppdrag och en utvecklande tillsammans-miljö att utföra dem i är våra största perks. Vi gillar verkligen att arbeta tillsammans och ser att team-tillhörigheten är en starkt bidragande faktor till att det går så bra för oss. Vi kan ge en ovanlig möjlighet att kombinera det med eget företagande och den frihet som det medför.

Vi sätter hållbarhetsmål tillsammans både inom ekonomi och tillfredställelse med vårt arbete. I praktiken innebär det att vi ibland tackar ja till uppdrag som vi trivs bättre med och avstår högre intäkter för att nå långsiktig balans.

 

Vem vi tror att du är

Vi tror att du är en relativt erfaren team- och ledarutvecklare som gärna vill vara med i ett sammanhang. Du behöver ha relevant akademisk utbildning om minst 3 år samt 5 års erfarenhet inom organisationsutveckling för att kvalificera mot våra ramavtal. Relevanta utbildningar kan vara: Psykologi, Beteendevetenskap eller annat närliggande. 

För att vara effektiv i vår typ av uppdrag är det viktigt att du är förtroendeingivande, trovärdig, och är van vid att arbeta med din egen utveckling. Vi hjälps åt att bli bättre hela tiden.

Vi ser det som meriterande och det skulle stärka vårt team om du har med dig något av följande: 

 • Certifierad inom coaching
 • Praktisk erfarenhet inom förändringsledning
 • Expertis inom kommunikation

Du har hittat hem i din roll som team- och ledarutvecklare och har ett bra track-record med dig. Det här är inte ditt första konsultgig.

Då Add Insight är etablerat i Stockholm och Falun behöver du kunna resa över dagen till Stockholm/Falun.

 

Uppdragsformat

 • Vi har anpassat vår verksamhet kraftigt, och framgångsrikt, till följd av Corona och det är viktigt att du är lika bekväm i det digitala rummet som du är i det fysiska
 • Vi arbetar med en blandning av engelsk- och svenskspråkiga uppdrag och förväntar oss att alla i teamet kan arbeta på båda språken
 • Uppdragen innehåller ofta föreläsningsmoment och andra situationer när du står själv och pratar inför många andra, viktigt att du är bekväm i det och tycker det är kul

 

Information

Start: För tillfället rekryterar vi inte, men vi tar gärna emot spontanansökningar. 

Uppdragsform: Underkonsult, med möjlighet till partnerskap – vi ser det här som ett långsiktigt samarbete

Ersättning: Enligt överenskommelse, vi är transparenta inom teamet

 

Intresserad? 

Vi tycker att vi har världens bästa jobb! Om du tror att den här tjänsten är rätt för dig, skicka ett mejl till lina.hedin@addinsight.se och bifoga ditt CV så hör vi av oss. 

Om du har frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Lina Hedin, VD och team leader

lina.hedin@addinsight.se

+46 (0)73 967 97 72